ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θέλει να κρατήσει Κλωναρίδη»

Στην ποδοσφαιρική αναγέννηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό και στην προσπάθεια των «πράσινων» να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους αναφέρεται γαλλική ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Λανς. 

Την πρόθεση του Παναθηναϊκού να κάνει δικό του τον Βίκτωρα Κλωναρίδη επιβεβαιώνει ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Λανς. 

Σε αφιέρωμα που κάνει το «lensois.com» σε όλους τους παίκτες του συλλόγου, το απόσπασμα που αναφέρεται στον Έλληνα εξτρέμ αναφέρει ότι ξαναβρήκε τον εαυτό του στους «πράσινους». 

Αφού περιγράφει λοιπόν πόσο τους βοήθησε από τον Γενάρη και έπειτα, τονίζει ότι θα επιδιώξουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. 


Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει 

«Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έφτασε κάπως ξαφνικά την τελευταία μέρα των μεταγραφών, προερχόμενος από τον Παναθηναϊκός. Ο μεσοεπιθετικός που έχει περάσει και από τη Λιλ φαινόταν να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη Λανς. Παρά τη σημαντική πρόοδο που είχε κάνει τα τελευταία του χρόνια στην Ελλάδα, δεν μπόρεσε να καθιερωθεί. 

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν έκανε μόλις 10 συμμετοχές στη Ligue 2 εκ των οποίων οι 3 ως βασικός. Πέτυχε ένα σημαντικό γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 της Ρεμς και άλλο ένα στο Κύπελλο στο 2-0 επί της Βασκεάλ. 

Ο 24χρονος έφυγε τελικά τον Ιανουάριο, επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό ως δανεικός για έξι μήνες χωρίς οψιόν αγοράς. Εκεί φάνηκε να απελευθερώνεται και γρήγορα καθιερώθηκε ως δεύτερος επιθετικός δίπλα στον Σουηδό διεθνή Μάρκους Μπεργκ. 

Συνεισέφερε στην εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Europa League και σκόραρε 4 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο. Τώρα ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει σοβαρά τον κρατήσει».

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση