ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέλος ο Γκαλίνοβιτς

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς αποχωρεί οριστικά από τον Παναθηναϊκό. 

Ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού», Αντρέα Στραματσόνι, έκανε πρόταση στον Κροάτη προπονητή τερματοφυλάκων, αυτός την αποδέχθηκε και αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο στη Σπάρτα Πράγας, που πρόσφατα ανακοίνωσε τον Ιταλό κόουτς, με το «τριφύλλι» να ανακοινώνει και επίσημα το «αντίο». 

Πλέον, ο Παναθηναϊκός αναζητά τον διάδοχό του και σύμφωνα με την «Πράσινη» εξετάζεται η περίπτωση του Παναγιώτη Αγριογιάννη που ήταν μέχρι το 2015 σε αυτό το πόστο, αλλά φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει αυτή η υπόθεση. Υπάρχει και ο Βαγγέλης Φιλιππής στη λίστα. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλυσε σήμερα τη συνεργασία της με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς κοινή συναινέσει και αποχαιρετά έναν άνθρωπο που σε όλη του την καριέρα στον Παναθηναϊκό είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν προπονητής υπήρξε υπόδειγμα ήθους και επαγγελματισμού. 

Ο Μάριο δέθηκε όλα αυτά τα χρόνια με τον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός ότι η συνέχεια της καριέρας του θα τον βρει στο εξωτερικό, θα τον αισθανόμαστε πάντα δικό μας άνθρωπο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και στην προσωπική του ζωή.

www.sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση