ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες

Ο Παναθηναϊκός μπορεί πλέον να κάνει focus στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για τη φετινή με το θριαμβευτικό (λόγω των δυσκολιών που παρουσιάστηκαν) 3-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν έτοιμοι το μεταγραφικό πλάνο, έχουν θέσει προτεραιότητες, αλλά, επειδή ως γνωστόν, τα πράγματα δεν είναι απλά και εύκολα, δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά πόσες κινήσεις θα γίνουν. Άλλωστε αρχικός στόχος είναι να διατηρηθεί ο κορμός και να μείνουν τα βασικά εργαλεία του 48χρονου τεχνικού στην ομάδα. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για παραμονή των Πολ-Ζοσέ Εμποκού και Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την «Πράσινη» θα γίνει κίνηση για έναν φορ πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ και υπάρχουν στη λίστα τα ονόματα των Χαμζά Γιουνές και Απόστολου Γιάννου. Ο πρώτος αποτελεί παρελθόν από την Ξάνθη εδώ και λίγες ημέρες και το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι πιάνει θέση ξένου. Ο δεύτερος έχει ακουστεί ξανά για το «τριφύλλι», αλλά η περίπτωσή του δεν είναι απλή, καθώς έχει καλό συμβόλαιο στην Γκουανζού, αλλά δεν δείχνει να επιθυμεί να παραμείνει στην Κίνα.

Στις προτεραιότητες είναι επίσης ένας ακραίος επιθετικός, αφού αποχωρούν Ολιβιέ Μπουμάλ και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ένας επιθετικός μέσος και πάντα υπάρχει ψηλά στη λίστα ο Σότζει Μασούντ, αλλά δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα γίνει κίνηση και για μέσο, αν φύγει ο Νούνο Ρέις και για αμυντικό που θα αντικαταστήσει τον Ράσμους Τελάντερ. Παίζει του Κολοβέτσιου, που φεύγει από την ΑΕΚ και έχει ακουστεί ο Μπανανά που δεν συνεχίζει στον Πλατανιά, ενώ έχει προταθεί ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Τάσος Αυλωνίτης.

Παράλληλα, με τους Διαμαντή Χουχούη και Τζαντομένικο Μέστο να είναι με το ένα πόδι στην έξοδο, θα πάει και για δύο πλάγιους μπακ ο Παναθηναϊκός, ώστε να έχει εναλλακτικές λύσεις για τους Νίκλας Χουλτ και Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση