ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θέλει 3 εκατ. ευρώ για Μολέδο

Mετά την κίνηση του Βραζιλιάνου να θέσει εαυτόν εκτός μάχης για τον αγώνα της Τούμπας, όλα δείχνουν ότι "τελειώνει" από το Τριφύλλι.

Υπάρχει εξάλλου έντονος εκνευρισμός από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μέχρι και τον Γιάννη Αλαφούζο με τη στάση του παίκτη και το ζητούμενο πλέον είναι πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα ο σύλλογος.

Η τιμή πώλησης πάντως του Μολέδο από τον Παναθηναϊκό φτάνει στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει το "Goal". Αυτό σημαίνει ότι με προτάσεις επιπέδου 400.000 ευρώ, σαν την πρώτη που έκανε η Ιντερνασιονάλ, δεν πρόκειται να παραχωρηθεί.

Εφόσον ωστόσο οι "πράσινοι" φτάσουν σε κάποια συμφωνία για την πώλησή του, θα μπει δεδομένα και πολύ υψηλή ρήτρα μεταπώλησης σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ο δεύτερος δρόμος για τον Παναθηναϊκό, εφόσον η πλευρά του Μολέδο εξακολουθήσει να τηρεί σκληρή γραμμή, είναι να μείνει όλη την επόμενη σεζόν, να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, ακόμη κι αν χρειαστεί να προπονείται μόνος του. Βέβαια ο σύλλογος δεν έχει πολλά περιθώρια να κρατάει παίκτες με 350.000 ευρώ στον "πάγο", ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί με δεδομένο τον έντονο εκνευρισμό του Αλαφούζου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση