ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η εκδίκηση είναι μια… μπύρα που πίνεται κρύα!

Εκδίκηση για το ματς που έχασε από τον ΠΑΟΚ στα χαρτιά πήρε στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν λύγισε από τα πάρα πολλά προβλήματα που προέκυψαν πριν αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα και με μία από τις πιο μάγκιγες και αντρίκιες ανατροπές στην ιστορία του, πήρε την νίκη με 3-2, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ εκτός Champions League (2-3). 

Το ματς



Με τα… μπούνια μπήκε στο ματς ο Παναθηναϊκός, με τους παίκτες του να κυριαρχούν στο πρώτο τέταρτο και να δημιουργούν καλές στιγμές στα καρέ του Μπρκιτς για να ανοίξουν το σκορ. Οι «πράσινοι» ήταν για ακόμη μια φορά άριστα στημένοι από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον αγωνιστικό χώρο, πίεζαν ψηλά την άμυνα του ΠΑΟΚ και έκλεβαν διαρκώς μπάλες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, φεύγοντας ταχύτατα στην αντεπίθεση. 

Πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά στο ματς, ο Κουλιμπαλί έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Πούγγουρας προσπάθησε να διώξει αλλά έκανε τσαφ με τον Μπρκιτς να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, πριν περάσει την γραμμή του τέρματος. Πέντε λεπτά αργότερα, το «τριφύλλι» απείλησε ξανά αλλά ο Μολίνς με κεφαλιά δεν κατάφερε να βρει εστία! Στο 13ο λεπτό δε, ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Ο Βιγιαφάνιες εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Μολίνς νίκησε τον Κίτσιου στον αέρα αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε… χιλιοστά δίπλα από το αριστερό «Γ». 

Μετά το πέρας του πρώτου τετάρτου ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και με μία φανταστική έμπνευση του Μπίσεσβαρ μπήκε μπροστά στο σκορ στο 20ο λεπτό. Ο Ολλανδός έκανε ωραίο κοντρόλ και πλασέ στην κίνηση από τα 25 μέτρα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βλαχοδήμο, γράφοντας το 1-0! Οκτώ λεπτά μετά, πάντως, ο Παναθηναϊκός έφερε το ματς στα ίσα! Ο Λουντ έκανε εξαιρετική κάθετη στον Κλωναρίδη, αυτός έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο σουτ νίκησε τον Μπρκιτς για το 1-1. Το ημίχρονο στην Τούμπα έκλεισε με τους «πράσινους» να απειλούν ξανά, αλλά ο Μολίνς έκανε κάκιστο τελείωμα από πλάγια θέση μετά από… ασίστ του Μπρκιτς και την εστία να είναι κενή! 

Ο Παναθηναϊκός είχε χάσει στα τέλη του πρώτου μέρους τον Κουλιμπαλί με τραυματισμό στη μέση και είδε τον Ρέις να αποχωρεί και αυτός στο ξεκίνημα της επανάληψης με πρόβλημα στο πόδι. Λίγο τα συνεχόμενα προβλήματα, λίγο η κούραση είχαν ως αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να οπισθοχωρήσουν, δίνοντας μέτρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσαν να βρουν τρόπο για να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. 

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Ενρίκε (77’ Κάνιας), Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (67’ Κουλούρης). 

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί (44’ Ευαγγέλου), Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Χουλτ, Μαρινάκης, Ρέις (48’ Χατζηγιοβάνης), Λουντ, Βιγιαφάνιες (88’ Πίσπας), Κλωναρίδης, Μολίνς. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση