ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στην Ιντερνασιονάλ ο Μολέδο»!

«Τελειωμένη» θεωρούν στη Βραζιλία την επιστροφή του Μολέδο στην Ιντερνασιονάλ! Όπως έγραψε στο Twitter, μάλιστα, δημοσιογράφος (της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε), ο 29χρονος θα ανακοινωθεί άμεσα! 

Το ματς απέναντι στον Πανιώνιο ενδέχεται να ήταν το τελευταίο για τον Ροντρίγκο Μολέδο στην Ελλάδα… 

Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε νωρίτερα με τον 29χρονο να επικαλείται… ψυχολογικούς λόγους και να ζητάει από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, προκαλώντας την έντονη ενόχληση των ανθρώπων της ομάδας, έρχονται οι Βραζιλιάνοι, τώρα, να κάνουν λόγο για «τελειωμένη» μεταγραφή του Λατινοαμερικανού στην Ιντερνασιονάλ! 

Συγκεκριμένα, Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε, έγραψε στο Twitter ότι η Ιντερνασιονάλ θα ανακοινώσει την απόκτηση του 29χρονου στόπερ με το άνοιγμα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, εννοώντας, φυσικά, ότι απομένουν οι λεπτομέρειες, προκειμένου να γυρίσει ο παίκτης στην «Ίντερ». Αλλά και άλλα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες! 

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια για όλα αυτά και επαναλαμβάνουν πως, για να φύγει ο Μολέδο, θα πρέπει να ικανοποιηθούν στο ακέραιο οι οικονομικές απαιτήσεις του «τριφυλλιού». 

 

Πηγή:sport-fm.gr

 

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση