ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Eίμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια»

Την απογοήτευσή και την έκπληξή του εξέφρασε ο Μάρκους Μπεργκ, σχολιάζοντας τη βαριά τιμωρία, των τεσσάρων αγωνιστικών, που του επιβλήθηκε.

Μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet -πριν την απόρριψη από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ της έφεσης του Παναθηναϊκού- ο επιθετικός του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε «σκασμένος», λέγοντας αρχικά: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό πριν η έφεση της ομάδας εξεταστεί. Τόσο εγώ όσο και η ομάδα είμαστε πεπεισμένοι ότι η απόφαση θα αλλάξει και η ποινή θα μειωθεί».

Στη συνέχεια, είπε για τη σύρραξη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Ένας από τους παίκτες τους (σ.σ. του ΠΑΟΚ) προσπάθησε να κλωτσήσει τον τερματοφύλακά μας. Εγώ και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες μου μπήκαμε στη μέση για να μην το κάνει. Δεν είναι μία ασυνήθιστη κατάσταση. Ο Κρέσπο με έπιασε από τον λαιμό για λίγο, πέσαμε κάτω και βρεθήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πήρα κίτρινη κάρτα και αυτό έγραψε και ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα. Δεν ξέρω τι να πω.

Είμαι σοκαρισμένος και απογοητευμένος. Τιμωρήθηκα όσο πιο σκληρά γινόταν με τις 3+1 αγωνιστικές, επειδή ήμουν αρχηγός. Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε με εντελώς διαφορετικά κριτήρια από αυτά που είδε ο διαιτητής και έκρινε από κοντά την κατάσταση και θεώρησε ότι η πιο σωστή τιμωρία ήταν η κίτρινη κάρτα. Η ομοσπονδία έχει δείξει τι θέλει. Δυστυχώς στον Παναθηναϊκό είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια. Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον κόσμο που πετάει πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι εντελώς ηλίθιο
».

Για το αν τα πρόσφατα περιστατικά επηρεάσουν την απόφαση του να μείνει ή να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, είπε: «Καταλαβαίνω την ερώτηση, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν ξέρω.

Τώρα είμαι στη δυσάρεστη θέση να χάσω κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια. Είναι τρελό. Πηγαίναμε για μία θέση στο Champions League. Τώρα είναι πολύ σκληρό. Έχω κάνει μία πολύ καλή σεζόν, σκόραρα αρκετές φορές και οι ομάδες ενδιαφέρονται πάντα για επιθετικούς. Είμαι σε καλή θέση. Μου αρέσει πολύ ο Παναθηναϊκός και έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Δεν πανικοβάλλομαι. Θα δούμε τι θα γίνει
».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση