ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν παίζει με ΑΕΚ ο Ζέκα

Ούτε στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι διαθέσιμος ο Κάρλος Ζέκα, από τη στιγμή που το ματς με τον ΠΑΟΚ στο οποίο θα εξέτιε την τιμωρία του, διεκόπη.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Πανιώνιο και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ωστόσο η ποινή του... παίρνει παράταση. Ενώ αρχικά θα εξέτιε στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ, η διακοπή στη Λεωφόρο ανατρέπει τα δεδομένα για τον Πορτογάλο.

Κι αυτό γιατί το σχετικό άρθρο του Πειθαρχικού Κώδικα αναφέρεται για τέτοιες περιπτώσεις στο αν έχει ευθύνη η ομάδα για τη διακοπή του αγώνα κι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμη απόφαση, στον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζουν τον Ζέκα για τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα ο Π.Κ. αναφέρει ότι: «Όλες οι παραβάσεις πειθαρχικού χαρακτήρα που έγιναν στη διάρκεια ακυρωθέντος, με τελεσίδικη ή μη απόφαση δικαιοδοτικού οργάνου, αγώνα ισχύουν απολύτως. Εάν ένας αγώνας διακοπεί, ακυρωθεί ή ματαιωθεί οριστικά, ο αποκλεισμός θεωρείται ότι έχει εκτιθεί εάν η ομάδα, στην οποία ανήκει ο αποκλεισμένος ποδοσφαιριστής δεν είναι υπεύθυνη για τα γεγονότα τα οποία οδήγησαν στην διακοπή, ακύρωση ή ματαίωση του αγώνα».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση