ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ξύλο στη Λεωφόρο

Εκτός ελέγχου βγήκε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Σε μια φάση όπου ο Κρέσπο έκανε κίνηση να κλωτσήσει την μπάλα μέσα απ’ τα χέρια του πεσμένου Στιλ, ακολούθησε σύρραξη κι ο Κομίνης πήγε στα αποδυτήρια.

Ένας μικρός χαμός έγινε στη Λεωφόρο μεταξύ των παικτών Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Στο 54’ του αγώνα και έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ, ο Κρέσπο έκανε κίνηση να κλωτσήσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του Στιλ, ο οποίος ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Μολέντο, ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του και κατόπιν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ «αρπάχτηκε» με τον Μπεργκ, τραβώντας με κεφαλοκλείδωμα τον Σουηδό στο έδαφος.

Κατόπιν ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έγιναν ένα κουβάρι, με τον Σάκχοφ να ρίχνει κλωτσιές στον πεσμένο Μπεργκ, τον Χουλτ να κινείται εναντίον του παίκτη του ΠΑΟΚ κι εκείνον να επιχειρεί να τον χτυπήσει. Από την οργή δε του Σάκχοφ δεν γλίτωσαν ούτε οι Κουλιμπαλί-Εμποκού, εναντίον των οποίων επίσης κινήθηκε.

Μετά απ’ όλα αυτά (και αφού εν τω μεταξύ ο Βλάνταν Ίβιτς σωριάστηκε από κουτάκι μπύρας που εκσφενδονίστηκε από την εξέδρα) ο διαιτητής Κομίνης κατευθύνθηκε με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια και πλέον αναμένεται η απόφασή του για την τύχη του αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X