ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στην Κύπρο για νέα ταλέντα

Υπό το βλέμμα των Τάκη Φύσσα και Θοδωρή Ελευθεριάδη θα γίνει το camp των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην Κύπρο. 

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών των «πράσινων» και ο υπεύθυνος ανάπτυξης προγραμμάτων είναι καλεσμένοι το διήμερο 10-11/6, προκειμένου να έχουν επαφή με τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών της «μεγαλονήσου». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Την Κύπρο επισκέπτονται δυο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να τσεκάρουν τα ταλέντα των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην Κύπρο και όχι μόνο. 

Ο Τεχνικός Διευθυντής της επίσημης Ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Τάκης Φύσσας και ο γνωστός ως ο «Γκουρού» των Ακαδημιών κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης θα είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου οι οποίες διοργανώνουν στις 10 και 11 Ιουνίου το PANATHINAIKOS TALENTS CAMP ανοιχτό για παιδιά γεννημένα από το 2008 μέχρι και το 2003. 

Το πράσινο καμπ θα διεξαχθεί στο όμορφο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου κάτω υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Προγραμμάτων της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Θεόδωρου Ελευθεριάδη και του προπονητή Γιώργου Μακρή ενώ τη δεύτερη μέρα η οποία περιλαμβάνει και το αγωνιστικό μέρος του καμπ θα παρακολουθήσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Τάκης Φύσσας. 

Το καμπ αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλά ταλέντα τα οποία θα δοκιμαστούν υπό το βλέμμα δυο μεγάλων ονομάτων καθώς οι παίκτες που θα επιλεχθούν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στα επίσημα Skills Tournaments που διεξάγει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στη Λεωφόρο και όπου δοκιμάζονται υπό το βλέμμα όλων των σκάουτερ και προπονητών της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από όλα τα πλάτη και τα μήκη της Ελλάδας. 

Για πληροφορίες και συμμετοχές στο καμπ αποτείνεστε στα τηλέφωνα 99533608 (Γιάννος Παπαχαραλάμους), 97 775795 ( Γιάννος Ιωάννου), 99124919 (Τηλέμαχος Αθανασίου)».

www.sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Νέος μνηστήρας για Τουρέ

Νέος μνηστήρας για Τουρέ

Δημοσίευμα πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει ότι η Βιτόρια Γκιμαράες βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπλατί Τουρέ, ...
 |  HOT SPOT
X