ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρώτος σκόρερ με ρεκόρ επταετίας ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ βγήκε και με τη βούλα ο πρώτος σκόρερ της φετινής Superleague, έχοντας σημειώσει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλον την τελευταία επταετία.

Στα 22 τέρματα σταμάτησε το κοντέρ του Σουηδού στράικερ στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, με εκείνο που πέτυχε χθες κόντρα στη Λάρισα (2-0). Ο "King Marcus" κερδίζει για πρώτη φορά το βραβείο του πρώτου σκόρερ (στα 19 έμεινε ο Γιουνές της Ξάνθης) στην τετραετία που βρίσκεται στο Τριφύλλι και μάλιστα το πετυχαίνει με εντυπωσιακό τρόπο.

Κι αυτό γιατί τα 22 γκολ που έχει πετύχει, είναι τα περισσότερα από κάθε άλλον που βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας στη Superleague την τελευταία επταετία. Συγκεκριμένα από τη σεζόν 2009-10, όπου ένας άλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε σημειώσει 23 τέρματα στην κανονική διάρκεια, με τους "πράσινους" να φτάνουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από εκεί κι έπειτα, πέρυσι ο Φορτούνης (Ολυμπιακός) σταμάτησε στα 18 και είχαν προηγηθεί ο Μπαράλες (Αστέρας Τρ.) με 17, ο Σολάρι (Ξάνθη) με 16 και οι Τζιμπούρ (Ολυμπιακός), Μιραλάς (Ολυμπιακός), Σισέ (Παναθηναϊκός) της σεζόν 2010-11 που είχαν από 20 γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση