ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αφήνει την προεδρία ο Αλαφούζος

Επταμελές θα είναι το νέο ΔΣ του Παναθηναϊκού το οποίο θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή ΓΣ και θα σημειωθούν τρεις αποχωρήσεις, ενώ πρόεδρος θα αναλάβει ο Μ. Μαυροκουκουλάκης αντί του Γ. Αλαφούζου.

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να προκύψουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού ύστερα από τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Όπως έχει γίνει γνωστό από την Πέμπτη, ο Γιάννης Αλαφούζος αφήνει την προεδρία λόγω φόρτου απασχόλησης, αλλά θα παραμείνει ο κύριος χρηματοδότης του συλλόγου και θα είναι μέλος του ΔΣ φυσικά.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να προβεί σε γραπτή δήλωση μέσω της οποίας θα διευκρινίζει ότι παραμένει ιδιοκτήτης και ο βασικός χρηματοδότης της ΠΑΕ ώστε να μην αρχίσει σεναριολογία περί του αντιθέτου.

Τη θέση του θα πάρει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης που αναβαθμίζεται από αντιπρόεδρος. Παράλληλα, το νέο ΔΣ θα αποτελείται από επτά μέλη και όχι από δέκα όπως τώρα, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». Αντιπρόεδρος θα είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου και αποχωρούν από το τωρινό σχήμα οι Απόστολος Κασκάνης (παραμένει υπεύθυνος ασφαλείας), Στράτος Σωπήλης (αποχωρεί μετά από του την παρουσία του στη θέση του τα τελευταία χρόνια αντιπροέδρου), Σάββας Παπαδόπουλος (έχει αποχωρήσει ήδη).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση