ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρατάει Κλωναρίδη και Λέτο

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένη να τρέξει άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σε αυτό το πλαίσιο έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την παραμονή των παικτών, που υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Συγκεκριμένα, οι πρώτοι στόχοι των “πράσινων” είναι οι Βίκτωρ Κλωναρίδης και Σεμπαστιάν Λέτο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το “τριφύλλι” αναμένεται να ξεκινήσει επαφές με τη Λανς, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του 24χρονου επιθετικού, ο οποίος έχει πείσει με τις εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του στο ρόστερ των “πράσινων”, ενώ και ο ίδιος ο Κλωναρίδης είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στο “τριφύλλι” και τα επόμενα χρόνια.

Την ίδια στιγμή, αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθεί η “χρυσή τομή” στις διαπραγματεύσεις με τον Σεμπαστιάν Λέτο. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι “πράσινοι” θα έχουν νέες επαφές με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, καθώς πρόθεσή τους είναι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Παράλληλα, περιμένουν από τον ίδιο να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Ο Αργεντινός αξιώνει τις 600 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου και την εφετινή σεζόν εισπράττει 270 χιλιάδες.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στο “τριφύλλι” και αυτός αναμένεται να είναι ένας από τους κύριους λόγους, για τους οποίους αναμένεται να επέλθει τελικά συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μετά το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, θα τεθεί επί τάπητος ο προγραμματισμός για τις μετεγγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X