ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλήθηκε σε απολογία ο Λέτο

Την ημερομηνία που ο Σεμπάστιαν Λέτο θα απολογηθεί για το φτύσιμο στον Πέτρο Μάνταλο ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα. Ποια παιχνίδια κινδυνεύει να χάσει ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού.

Σε απολογία για τη περιβόητη φάση του φτυσίματος στον Πέτρο Μάνταλο κλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Το πότε θα καλείτο ο Αργεντινός να παραστεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα έκρινε και τα παιχνίδια που θα κινδύνευε να χάσει σε περίπτωση που του επιβληθεί τιμωρία.

Δεδομένου λοιπόν ότι θα απολογηθεί την επόμενη Πέμπτη, 20 Απριλίου -και ότι αντιμετωπίζει ενδεχόμενο τιμωρίας δυο αγωνιστικών- εφόσον τελικά αυτή του επιβληθεί, θα χάσει το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει συγκεκριμένα

«LETO SEBASTIAN (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10996/10-4-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 20ης-4-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:00».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση