ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έλληνας» και με ταυτότητα ο Ζέκα

Την περασμένη Τετάρτη, ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι με τους Βέλγους το προσεχές Σάββατο, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο ότι θα καλούνταν για πρώτη φορά ο Κάρλος Ζέκα, καθώς ο αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού εξασφάλισε την ελληνική υπηκοότητα και πλέον απομένουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να διεκπεραιωθεί και τυπικά εντός 48 ωρών. Υπάρχει αισιοδοξία πως το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχει ο Κάρλος Ζέκα στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα. Άρα λοιπόν με την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ο 28χρονος μέσος θα είναι διαθέσιμος το προσεχές Σάββατο και με αυτό τον τρόπο θα υλοποιηθεί η επιθυμία του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μίχαελ Σκίμπε παρακολούθησε την αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι, ενώ θα βρεθεί σήμερα στα επίσημα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση