ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέντε χατ-τρικ, ένα «καρέ» και ένα «πενταρέ»

Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε ακόμη ένα χατ-τρικ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το sport-fm.gr θυμάται τις σπουδαίες βραδιές του Σουηδού στο «τριφύλλι»! 

Για τον Μάρκους Μπεργκ τα τρία γκολ επιβεβαιώνουν την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται τελευταία, ενώ πλησίασε και στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς με τον Σουηδό να υπολείπεται πλέον ενός του Ιντέγε Μπράουν και να βρίσκεται με τον Χαμζά Γιουνές στα 12 γκολ. 

Αυτή ήταν συνολικά η έβδομη φορά που ο Μπεργκ σημείωσε τρία ή περισσότερα γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 30χρονος στράικερ έχει σημειώσει «πενταρέ» απέναντι στον Πανθρακικό, την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν στις 17.4. 2016, ενώ έχει σημειώσει και καρέ στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ στις 21.8.2014 στον προκριματικό του Europa League. 

Τα πέντε χατ-τρικ τα έχει κάνει κόντρα σε: Άρη στις 8.3.2014, σε Εργοτέλη 11.1.2015, σε ΠΑΟΚ 8.3.2015 για το πρωτάθλημα, ενώ στις 26.4.2014 είχε σημειώσει χατ-τρικ στον τελικό με τον Δικέφαλο του Βορρά. Το αποψινό ήταν το 5ο χατ-τρικ κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ όπως σημειώσαμε πιο πάνω έχει ένα καρέ και ένα πενταρέ. 

Με αυτά τα τρία τέρματα που σημείωσε σήμερα ο Μπεργκ έφτασε τα 55 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ (δίχως να υπολογίζουμε τα πλέι-οφ) και τα 83 συνολικά με την «πράσινη» φανέλα. 

www.sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση