ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάνατζερ Ιμπάρμπο: «Βρίσκεται στην Κολομβία»

Τραγελαφικές οι καταστάσεις με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος εδώ και δυο μέρες αγνοείται, καθώς δεν έδωσε το «παρών» στη χθεσινή και τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» κατάφεραν και βρήκαν στο τηλέφωνο τον μάνατζέρ του, ο οποίος τους είπε ότι ο πελάτης του βρίσκεται στην Κολομβία (!), χωρίς, φυσικά, να έχει ενημερώσει κανέναν από την ομάδα για την απόφασή του να… εγκαταλείψει τους «πράσινους» και να ταξιδέψει στην πατρίδα του.

Παράλληλα, ο ατζέντης του Ιμπάρμπο, Ρικάρντο Καλέρι, είπε στους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν έχει στα χέρια του καμία πρόταση από ομάδα της Κίνας, παρά τα όσα γράφονται…

Όλα αυτά σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει λύση για να απεμπλακεί από τον ποδοσφαιριστή, αλλά η Κάλιαρι, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης, δεν τον παραχωρεί αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Το τι θα συμβεί είναι άγνωστο. Στην παρούσα φάση, η όλη κατάσταση είναι το λιγότερο γελοία για τον ποδοσφαιριστή, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να βγάλουν άκρη για να καταλήξουν στο τέλος σε αποδέσμευση του παίκτη.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση