ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δε γίνεται έτσι»

Έχει αρχίσει να εκνευρίζει άπαντες στον Παναθηναϊκό ο τρόπος που πετάει βαθμούς και ο Μάρκους Μπεργκ τον εξέφρασε με δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Σουηδός επιθετικός τόνισε αρχικά: «Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο, όμως, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε… Και όταν χάνεις ευκαιρίες, μπορεί να δεχτείς γκολ, όπως και έγινε». 

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας αν φέτος το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ματς με τις μικρότερες ομάδες, είπε: «Είναι αλήθεια αυτό. Και πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε περισσότερα πράγματα στα ματς με τις μικρότερες ομάδες. Γιατί, στο τέλος, ίσως δεν πάρεις τον τίτλο λόγω αυτών των ματς». 

Για τη συνεργασία του με τον Ιμπάρμπο, αλλά και τον Λέτο, σημείωσε: «Είναι καλή η συνεργασία μας, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη. Σήμερα βγήκαν οι συνεργασίες, τροφοδοτήθηκε η επίθεση, αλλά, δυστυχώς, χάσαμε πολλές ευκαιρίες». 

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του και βγήκε… αγνώριστος για άλλη μία φορά στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε: «Δεν είναι μόνο τα παιχνίδια απόψε ή και στο Βέλγιο, με τη Σταντάρ. Είναι και άλλα. Και το ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα. Το ξέρουμε, το συζητάμε, αλλά δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο». 

Τέλος, για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και του παιδιού του (ταλαιπωρήθηκαν από ίωση), είπε πως είναι και οι δύο καλύτερα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση