ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρίμα και άδικο

Ο Παναθηναϊκός αδικείται κατάφορα από το τελικό 2-2 στο Βέλγιο που τον αφήνει στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης του στην επόμενη φάση μειώνονται. Η Σταντάρ Λιέγης σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησε την Ελληνική ομάδα όμως ένα πέναλτι φάντασμα του Πολωνού διαιτητή και ένα γκολ από φάουλ στοίχισαν στον Παναθηναϊκό. Πλέον το «τριφύλλι» βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις ένα βαθμό.

Ημίχρονο φωτιά

Οι δύο ομάδες αποδείχτηκαν 100% αποτελεσματικές στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν στον αγώνα και έτσι μας χάρισαν τρία γκολ. Ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με τον αγώνα απέναντι στην Θέλτα αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και έτσι στο 12’ άνοιξε το σκορ με τον Ιμπάρμπο. Ο Λέτο κράτησε ωραία την μπάλα και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ιμπάρμπο που πέρασε ωραία τον Λαΐφη έπιασε το φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή και πέτυχε υπέροχο τέρμα. Ο αγώνας συνέχισε χωρίς φάσεις και η επόμενη που εμφανίστηκε ήταν πάλι γκολ από τον Ιμπαρμπο αφού στο 36’ έπαιξε πάλι το 1-2 με τον Λέτο και ακολούθως έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 2-0. Αυτό θα έπρεπε να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου αλλά ο επιπρόσθετος διαιτητής είχε αντίθετη άποψη και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην Σταντάρ για να το μετατρέψει ο Έντμιλσον στο 45’ σε γκολ.

Ένα φάουλ του στοιχισε

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Σταντάρ φυσιολογικά να πιέζει όμως να μην μπορεί να φτιάξει φάσεις πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων. Ουσιαστικά η μόνη επικίνδυνη φάση του αγώνα ήταν στο 66’ όταν ο Ορλάντο Σα έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Πορτογάλος δέχθηκε την σέντρα από δεξιά και ενώ ήταν μόνος δεν βρήκε σωστά στην κίνηση την μπάλα και την έστειλε έξω. Ο αγώνας κυλούσε με πολλούς τραυματισμούς και νεύρα. Δυστυχώς για την Ελληνική ομάδα ένα φάουλ ακριβώς έξω από την περιοχή έδωσε την ευκαιρία στην Σταντάρ να ισοφαρίσει. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Μπελφοντίλ που με συρτό σουτ έκανε το 2-2 στο 82’ με τον Στιλ να μην μπορεί να αποκρούσει. Ακολούθως ο Παναθηναϊκός αν και ανέβηκε δημιούργησε μόνο μια φάση με τον Ιμπάρμπο στο στο 91’ με τον Λαΐφη να σώζει την Σταντάρ. Ο αγώνας έληξε με το άδικο 2-2 για τον Παναθηναϊκό αφού σε κανένα σημείο του αγώνα η Βέλγοι δεν ήταν καλύτεροι ενώ ο διαιτητής τους έβαλε στον αγώνα με το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στο 45’.

Σταντάρ Λιέγης: Ζιλέτ, Ντοσεβί(63' Μπενζά), Σολζ, Εντμίλσον, Τρέμπελ, Αντράντε, Φάι, Λαΐφης, Σισέ(72' Ίνοχ), Σα, Μπελφοντίλ

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Σάμπα(46' Ιβανόφ), Κουτρουμπής, Ζέκα(78' Εμποκού), Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο(74' Λούντ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση