ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στραματσόνι: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε αυτή την διοργάνωση»

Ο Αντρέα Στραματσόνι στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Άγιαξ στάθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει, ενώ δήλωσε ότι τόσο αυτός όσο και οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του «τριφυλλιού» εκπροσώπησε ο Μουμπάρακ Γουακάσο, ενώ να σημειωθεί ότι η συνέντευξη Τύπου έλαβε χώρα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και όχι στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Λεωφόρου.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της συνέντευξη Τύπου γήπεδο των «πρασίνων» έγιναν οι τελευταίες ενέργειες έτσι ώστε το βράδυ της Πέμπτης να είναι όλα στην εντέλεια προκειμένου η ιστορική έδρα της ομάδας να... φορέσει τα καλά της και να υποδεχθεί τον σημαντικό αγώνα.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Μουμπάρακ Γουακάσο που δήλωσε σχετικά με το αυριανό παιχνίδι ότι «Περιμέναμε αυτά τα παιχνίδια και πραγματικά είχαμε μια πολύ καλή παρουσία για να βρεθούμε στους ομίλους. Ελπίζω ότι θα έχουμε μία εξαιρετική εμφάνιση και σε αυτή την διαδικασία».

Για το αν θεωρεί πως η ταχύτητα θα επηρεάσει το αποτέλεσμα ξεκαθάρισε ότι «Χρειάζεται για να προχωρήσουμε να είμαστε ο εαυτός μας, όπως κάναμε και στα προκριματικά. Προετοιμαστήκαμε και για τους αγώνες του πρωταθλήματος και για εκείνους της Ευρώπης ώστε να είμαστε έτοιμοι. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση».

Στην συνέχεια ήταν η σειρά του Αντρέα Στραματσόνι που ξεκίνησε λέγοντας ότι «Αυτός ο αγώνας ήταν αυτό που ονειρευόμασταν από την αρχή της προετοιμασίας. Να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε σε αυτή την διοργάνωση».

Σχετικά με τους Κουτρουμπή, Ιμπάρμπο και Λεντέσμα και την κατάσταση τους τόνισε ότι «Κανένας από αυτούς δεν θα είναι σίγουρα καλά αλλά ούτε και σίγουρα εκτός. Δεν είναι μυστικό αυτό. Είμαι όμως σίγουρος ότι όποιος παίκτης της ομάδας μπει αύριο στο γήπεδο για να παίξει θα κάνει ένα καλό παιχνίδι είτε με είτε χωρίς αυτούς».

Για την ιστορία των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ είπε ότι «Είπα και πριν ότι είναι σημαντικό που η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει για να αντιμετωπίσει ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα όπως έχει άλλωστε και ο Παναθηναϊκός. Το τι θα γίνει θα αποδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια των ενενήντα λεπτών και του επιπλέον χρόνου».

Σχετικά με τα πλάνα του σε περίπτωση που κάποιος από τους παίκτες του δεν καταφέρει να αγωνιστεί δήλωσε ότι «Υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να τσεκάρω τους παίκτες όμως είναι σαφές στο μυαλό μου το σύστημα που θα επιλέξω».

Τέλος σχετικά με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το αυριανό παιχνίδι υποστήριξε ότι «Παίζουμε στην έδρα μας και θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα επιθετικά όπως κάνουμε πάντα εδώ. Θα είμαστε μια ομάδα συμπαγής, βεβαίως ο Άγιαξ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα όμως θα προσπαθήσουμε να τους δημιουργήσουμε προβήματα κυρίως στην άμυνα τους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση