ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευρωπαϊκή επιστροφή (vid)

24sports team

info@24sports.com.cy

Η μισή δουλειά, ή και κάτι παραπάνω, είχε γίνει μετά το 3-0 της Λεωφόρου και στο «Μπρόντμπι Στάντιον» ο Παναθηναϊκός απλά την ολοκλήρωσε, με το 1-1 που απέσπασε απέναντι στην τοπική και ομώνυμη ομάδα. Έτσι, μετά την περσινή κακή παρένθεση, το «τριφύλλι» επιστρέφει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κλειδώνοντας την παρουσία του στην αυριανή (26/8) κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μπρόντμπι είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος του αγώνα, κρατώντας περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της και εκμεταλλευόμενη τον μπόλικο χώρο που της έδωσε ο Παναθηναϊκός, κυκλοφορούσε με ευκολία τη μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις άσχημες απομακρύνσεις και τοποθετήσεις των αμυντικών των «πρασίνων» σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, πάντως, δεν μεταφράστηκε και σε πολλές ευκαιρίες για τους Δανούς, οι οποίοι είδαν τον Ιβάνοφ να σώζει την εστία του στο 16’ διώχνοντας πάνω στη γραμμή ενώ στο 35’ πήραν το προβάδισμα χάρη σε πλασέ του Μουχτάρ. Η παρουσία του «τριφυλλιού» στην αντίπαλη περιοχή ήταν πενιχρή, όμως ο Ιμπάρμπο θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα μετά από μεγάλο λάθος της αντίπαλης άμυνας στο 38’. Το πλασέ του, ωστόσο, σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η είσοδος του Λέτο στην ανάπαυλα βοήθησε τον Παναθηναϊκό να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο μέρος και να γίνει σαφώς πιο δημιουργικός. Ο Μπεργκ στο 54’ έχασε την πρώτη καλή στιγμή, όμως στο 65’ ο Ιβάνοφ με όμορφη στριφτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Λουντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο αγώνας απέκτησε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα απ’ εκείνο το σημείο κι έπειτα, αφού ο Μπρόντμπι χρειαζόταν να σκοράρει άλλα τέσσερα γκολ για να γείρει την πλάστιγγα της πρόκρισης προς το μέρος της. Οι λίγες ευκαιρίες που βρέθηκαν εκατέρωθεν δεν μετουσιώθηκαν, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Συνθέσεις
Μπρόντμπι:
Τόπελ, Χολστ (67’ Ουρένια), Ρόκερ, Χέρμανσον, Λάρσον, Νόργκααρντ, Φίρι (75’ Κόρλου), Χιουλσάγκερ, Μουχτάρ, Πούκι, Βίλτσεκ.
Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Ιβάνοφ, Μολέντο, Μέστο, Χουλτ (86’ Βιγιαφάνιες), Λεντέσμα (59’ Λουντ), Ζέκα, Γουακάσο, Ιμπάρμπο (46’ Λέτο), Μπεργκ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση