ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ασπίδα» Στραματσόνι σε Μπεργκ

Αντρέα Στραματσόνι και Κάρλος Ζέκα ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία πως ο Μάρκους Μπεργκ ουδέποτε έκανε ρατσιστική επίθεση σε αντίπαλο και δήλωσαν έκπληκτοι που στις τάξεις της Μπρόντμπι διατηρούν το θέμα στην επικαιρότητα. Αμφότεροι, δε, παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι για την πρόκριση, αν και επισήμαναν πως θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα.

«Νιώθω έκπληκτος για όλα όσα έχουν γίνει. Μιλάμε για κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ. Ο Μάρκους είναι ένας παίκτης που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό στη Μπρόντμπι για την ήττα, μπορεί να ειπώθηκε κάτι παραπάνω την ώρα του αγώνα όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε ακόμη γι’ αυτό και για πράγματα που δεν έχουν γίνει. Ο Μάρκους είναι παράδειγμα προς μίμηση. Προτιμώ να μιλάμε για ποδόσφαιρο», τόνισε ο Ιταλός προπονητής που θέλησε γρήγορα να στρέψει τη συζήτηση στο ποδόσφαιρο.

«Σεβόμαστε την Μπρόντμπι αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και περιμένουμε να πάρουμε την πρόκριση. Η Μπρόντμπι ξεκινά όλα τα ματς πολύ δυνατά, έχουν πολλούς παίκτες που πατούν περιοχή και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το θέμα είναι να είμαστε καλοί, όχι μόνο στα πρώτα 30 λεπτά, αλλά ως το τέλος της αναμέτρησης», δήλωσε.

Όσο για την πιθανότητα να σημειώσει ο Παναθηναϊκός την 100η ευρωπαϊκή του νίκη, είπε: «Θα είναι κάτι σημαντικό για το κλαμπ, αλλά σημασία έχει πρωτίστως να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους».

Ο Κάρλος Ζέκα από τη δική του πλευρά είπε: «Έχουμε άλλα 90 λεπτά για να προκριθούμε. Είναι καλό σκορ το 3-0, αλλά δεν επαναπαυόμαστε και θα πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στον επαναληπτικό. Περιμένουμε από την Μπρόντμπι να είναι επιθετική, να προσπαθήσει να σκοράρει στην αρχή, όπως και στην Αθήνα. Δουλειά μας είναι να μην τους το επιτρέψουμε», ανέφερε ο αρχηγός του «τριφυλλιού», ενώ για το θέμα Μπεργκ ο Πορτογάλος άσος είπε: «Ο Μάρκους είναι μεγάλος παίκτης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεται όλη αυτή η κουβέντα».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X