ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεισε και ο Ρέις

Μια ακόμα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό που έκανε δικό του τον Νούνο Ρέις για να ενισχύσει την άμυνα αλλά και τα χαφ του αν χρειαστεί.
Ο παίκτης θα μεταβεί άμεσα στην Ολλανδία για την προετοιμασία.

Η ανακοίνωση :

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νούνο Ρέις. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του «τριφυλλιού».

Το βιογραφικό του

Ο Νούνο Μιγκέλ Περέιρα Ρέις -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1991 στο Μούρτεν της Ελβετίας από Πορτογάλους μετανάστες. Εντάχθηκε στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας το 2003 κι ενώ προηγουμένως είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στην Βάσκο Ντα Γκάμα.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Σπόρτινγκ, κέρδισε οκτώ τίτλους -συμπεριλαμβανομένων πέντε εθνικών Πρωταθλημάτων- για να αποτελέσει μέλος της ομάδας που κατέκτησε τρία διαδοχικά Πρωταθλήματα και να φορέσει μάλιστα και το περιβραχιόνιο, την τελευταία χρονιά.

Μετά την αποφοίτησή του από την ακαδημίας της Σπόρτινγκ, ο Ρέις δόθηκε δανεικός στην Σερκλ Μπριζ, μαζί με τον συμπαίκτη του Ρενάτο Νέτο. Στην πρώτη του σεζόν στο Βέλγιο, έκανε 32 εμφανίσεις -όλες ως βασικός- και πέτυχε ένα γκολ, καθώς και άλλες 24 τη δεύτερη. Το 2012 παραχωρήθηκε ξανά δανεικός, στην Ολανένσε, με την φανέλα της οποίας είχε 21 συμμετοχές.

Ο 25χρονος άσος επέστρεψε στην Σπόρτινγκ και την δεύτερη ομάδα της, για πέντε μήνες, προτού «μετακομίσει» κε νέου στο Μπριζ και την Σέρκλ τον Ιανουάριο του 2014. Εκεί έπαιξε 12 φορές, μέχρι που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ και εντάχθηκε στο ρόστερ της Μετς, μετρώντας πέρυσι 27 παιχνίδια.

Ο Ρέις ήταν αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας Κ20 που τερμάτισε δεύτερη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2011, αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια που έλαβαν χώρα στην Κολομβία. Επίσης, έχει θητεύσει και στα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της πατρίδας του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X