ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χριστοδουλόπουλος: «Νομίζω ότι έχω άλλο ένα γκολ»

Σε πολύ καλή κατάσταση δήλωσε πως βρίσκεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενόψει τους ματς του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι, λέγοντας ότι φυλάει ένα γκολ και για τους Άγγλους!

Στην πολύ κατάσταση που βρίσκεται, απέδωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος το «φορτσάτο» ξεκίνημα της φετινής σεζόν με τον Ολυμπιακό. 

Όσον αφορά στο ματς απέναντι στην Μπέρνλι, ο έμπειρος μέσος δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δείξουν υπομονή, ενώ στο τέλος τόνισε πως νιώθει ότι έχει ένα γκολ απέναντι στην αγγλική ομάδα. 

«Αναλύοντας τον αντίπαλο έχουμε δει ότι πρέπει να έχουμε υπομονή στο επιθετικό μας παιχνίδι, γιατί έχουν καλά κορμιά, κλείνουν καλά τους χώρους και θα πρέπει κυκλοφορώντας την μπάλα να βρούμε την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι. 

Για τη δίψα του κόσμου με βάση την κίνηση των εισιτηρίων: «Είναι θέμα συζήτησης καθημερινά στου Ρέντη η διάθεση του κόσμου. Ακόμη κι αν δεν το διαβάζουμε κάπου, ρωτάμε τους υπεύθυνους. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για μας ο κόσμος μας. Έχουμε αρχίσει καλά και αυτό έχει παίξει το ρόλο του. Αρκεί μια σπίθα για να ανάψει φωτιά. Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο ‘ελάτε να είμαστε ένα, φορέστε την ερυθρόλευκη. Είμαστε ένα». 

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να σκοράρει και την Πέμπτη (23/8): «Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι γκολ. Μου αρέσει να κρατώ χαμηλό προφίλ. Όταν κάτι μου πάει καλά, κλείνομαι λίγο στον εαυτό μου για να μου πάει ακόμη καλύτερα. Νιώθω πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα και νομίζω ότι έχω άλλο ένα γκολ».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X