ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Σφήνα» της Άρσεναλ για Τουρέ ή «παραμύθι» των Άγγλων;

Και ξαφνικά στην Αγγλία έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που εμπλέκουν την Άρσεναλ με τον Γιάγια Τουρέ.

Την στιγμή που οι πληροφορίες θέλουν τον Γιάγια Τουρέ να είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού έρχεται ένα βίντεο να προκαλέσει ερωτήματα.

«Η Άρσεναλ κάνει σφήνα για την απόκτηση του Τουρέ;»...

Αφορμή αποτελεί ένα βίντεο από την προπόνηση της Άρσεναλ στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της προετοιμάζονται για το παιχνίδι με την Κάρντιφ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι αγγλικές ιστοσελίδες (για παράδειγμα της express.co.uk) ακούγεται ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να φωνάζει το όνομα του Γιάγια Τουρέ με τους Βρετανούς δημοσιογράφους να εικάζουν ότι ο Ιβοριανός εθεάθη στο προπονητικό κέντρο.

Κάτι που φυσικά θα ενέπλεκε την Άρσεναλ στην προσπάθεια της απόκτησής του.

«Οι παίκτες της Άρσεναλ παίρνουν μέρος σε μια άσκηση για τις πάσες. Προετοιμάζονται για το παιχνίδι με την Κάρντιφ. Ένας ποδοσφαιριστής ακούγεται να φωνάζει «Γιάγια Τουρέ» καρά τη διάρκεια της άσκησης. Εκτιμάται ότι ο θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να υπογράψει στην Άρσεναλ», αναφέρει σχετικά η express.co.uk.

Το βίντεο και το θέμα, με τον ίδιο τρόπο έχει αναπαραχθεί και από άλλες αγγλικές ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια φημολογία για το θέμα...

Αληθεύει; Εθεάθη ο Γιάγια Τουρέ στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ; Αποτελεί μια λανθασμένη εκτίμηση; Ή αποτελεί απλώς ένα παραμύθι των Άγγλων δημοσιογράφων;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X