ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία των Αράο και Μεριά

Ίσως και σήμερα οι ανακοινώσεις

Στο στάδιο της ανταλλαγής εγγράφων που «σκανάρουν» οι εμπλεκόμενοι δικηγόροι φαίνεται πως έφτασε η μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξαν δημοσιεύματα στη Βραζιλία, σύμφωνα με τα οποία ξεκίνησαν εκ νέου οι συζητήσεις ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Φλαμένγκο για ένα ποσό της τάξεως των 2,4 εκατ. ευρώ.

Τώρα «οι δύο ομάδες συζητούν τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής, με συνέπεια ο παίκτης να είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στο ελληνικό πρωτάθλημα», ενώ υπήρξε και σχετική επιβεβαίωση από τον προπονητή της Φλαμένγκο, Μαουρίτσιο Μπαρμπιέρι. Αργά το βράδυ εκείνο που έγινε γνωστό από τη Βραζιλία ήταν πως «η συμφωνία με τους Έλληνες δεν έχει ακόμη υπογραφεί, αλλά υπόκειται σε επανεξέταση από τους δικηγόρους και το επιθυμητό αποτέλεσμα θα δοθεί σύντομα».

Πέραν όμως απ' τον Αράο πολύ κοντά είναι και η περίπτωση Μεριά. Τα μέσα της Τυνησίας ισχυρίζονται πως η Σφαξιέν, η ομάδα του διεθνούς κεντρικού αμυντικού που φέτος συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο deal των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα της χώρας.

Παρά τις όποιες δυσκολίες έχουν παρουσιαστεί και τις απαιτήσεις που είχαν κάποιοι εμπλεκόμενοι, ο παίκτης πίεσε την ομάδα του και τελικά εκείνη υποχώρησε, με τον Μεριά να δηλώνει ανυπόμονος για την μεταγραφή του στους Πειραιώτες και σύντομα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X