ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολυμπιακός Πειραιώς: Το χέρι βαθιά στην τσέπη για Φράνκο Σολδάνο

Ο Αργεντινός επιθετικός φαντάζει ως ιδανική επιλογή για αντικαταστάτης του Ανσαριφάντ

Κυριάκος Τοφή

Οι τάσεις φυγής του Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά το οδοιπορικό του στα γήπεδα της Ρωσίας και στο πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο, αναγκάζει τους ιθύνοντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού να εφαρμόσουν το σχέδιο βήτα. Ήδη οι ερυθρόλεκοι έχουν εντοπίσει στον αντικαταστάτη του Ιρανού και το όνομα αυτού είναι Φράνκο Σολδάνο.

Ο Αργεντινός επιθετικός ανήκει στην Ουνιόν Σάντε Φε, προερχόμενος από μια σεζόν με 27 συμμετοχές κατά τη διάρκεια των οποίων κατέγραψε έντεκα γκολ και τρεις τελικές πάσες. Την ίδια ώρα που σειρήνες για τον Ανσαριφάρντ ακούγονται από Τουρκία και Γερμανία, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την οικονομική υπέρβαση προκειμένου να ξενιτεύσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον 23χρονο επιθετικό.

Τη δεδομένη στιγμή και σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm. gr, τις δύο πλευρές χωρίζει ένα ποσό κοντά τις 800 χιλιάδες ευρώ, μιας και ο σύλλογος της λατινικής Αμερικής, αξιώνει τρία εκατομμύρια ευρώ για να απελευθερώσει τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα μια εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας και την παραγωγικότητα των ερυθρολεύκων, μαρτυρά και την άμεση ανάγκη ενίσχυσης της γραμμής κρούσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X