ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολυμπιακός Πειραίως: Προς Τουρκία ο Ούρος Τζούρτζεβιτς

Δημοσίευμα της τουρκικής Fotomac στέλνει τον Σέρβο στη Ρίσεσπορ

Κυριάκος Τοφή

Τρία εκατομμύρια ευρώ είχε δαπανήσει πέρσι, τέτοια εποχή, ο Ολυμπιακός Πειραιώς προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ούρος Τζούρτζεβιτς ωστόσο ο 24χρονος επιθετικός δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Η έλευση του Ισπανού Μιγκέλ Γκερέρο και το επιτυχημένο του ντεμπούτο με δύο γκολ απέναντι στη Λουκέρνη, όπως και η πρόθεση για απόκτηση άλλου κεντρικού επιθετικού, ουσιαστικά θέτουν τον Σέρβο εκτός πλάνου και δημοσίευμα από την Τουρκία, αναφέρεται στο μέλλον του.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Fotomac κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ της ελληνικής ομάδας και της Ρίζεσπορ για μονοετή δανεισμό του Ούρος Τζούρτζεβιτς, μιας και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει. Με μόλις 7 γκολ σε 24 εμφανίσεις εντός συνόρων, ο νεαρός Σέρβος δεν κατάφερε πέρσι να εγκληματιστεί στην ελληνική πραγματικότητα και δεν αποκλείεται η γειτονική χώρα να του παρέχει τις προϋποθέσεις για να ξαναβρεί τα πατήματά του εντός αγωνιστικού χώρου.

Εάν το σενάριο αυτό πάρει σάρκα και οστά, τότε η Τουρκία θα είναι ο πέμπτος σταθμός στην καριέρα του Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος πέραν από την πατρίδα του, αγωνίστηκε σε Ολλανδία, Ιταλία και φυσικά Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X