ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οι όροι του χρυσού συμβολαίου του Νάτχο

Ο Ισραηλινός θα εισπράξει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες βράδυ την απόκτηση του Μπίμπαρς Νάτχο. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, χρειάστηκε να γίνει στον Ισραηλινό μέσο μια εξαιρετική προσφορά.

Σύμφωνα με τη Live Sport, οι πάγιες ετήσιες αποδοχές του 31χρονου άσου είναι λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Αν συνυπολογιστεί και το υψηλότατο ποσοστό της εφορίας, αντιλαμβάνεται κανείς το υψηλό κόστος της μεταγραφής.

Ο Νάτχο ήταν ελεύθερος, αλλά είχε τεράστια ζήτηση. Η Ρούμπιν Καζάν είχε κάνει δελεαστική προσφορά για να τον εντάξει ξανά στις τάξεις της, ενώ η ΤΣΣΚΑ κατέβαλε ύστατη προσπάθεια για να τον κρατήσει. Υπήρχαν, δε, και προτάσεις από την Κίνα και την Κεντρική Ευρώπη. Όμως ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του ήθελαν να αλλάξουν περιβάλλον μετά από οκτώ χρόνια στη Ρωσία (παρότι εκεί οι απολαβές του ξεπερνούσαν τα 2 εκατ. ευρώ), με μοναδικό διάλειμμα ένα πεντάμηνο στον ΠΑΟΚ.

Ήδη ο Νάτχο δηλώθηκε στη λίστα της UEFA, όπου θα αντικαταστήσει τον Στέφανο Ευαγγέλου (άλλωστε μετά τις προσθήκες Μεριά και Τοροσίδη υπάρχουν λύσεις στα μετόπισθεν). Θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις, αλλά είναι προφανές πως δεν υπολογίζεται για το πρώτο ματς με τη Λουκέρνη την προσεχή Πέμπτη, παρότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X