ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φορτούνης: «Δεν το κρύβουμε ότι είμαστε το φαβορί»

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις με τη Λουκέρνη, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με τον Κώστα Φορτούνη..

Πολύ προσεκτικός θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός απέναντι στη Λουκέρνη, ενώ θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι το φαβορί, όπως δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι απόλυτα έτοιμοι. 

«Είμαστε μια πολύ καινούρια ομάδα. Έχουν έρθει παίκτες που δεν έχουν παίξει καν σε φιλικά. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για την απόκτηση αρκετών Ελλήνων παικτών φέτος: 

«Έχουν έρθει πολλά Ελληνόπουλα, κάτι που είναι καλό και για τα αποδυτήρια, αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να έχουμε καλύτερη επικοινωνία».

Για την αναμέτρηση με τη Λουκέρνη: «Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, παίζουμε στο γήπεδό μας. Είμαστε φαβορί και δεν το κρύβουμε, αλλά ο αντίπαλος έχει παίξει κάποια παραπάνω παιχνίδια από μας. Πρέπει να προσέξουμε. Τις τελευταίες εβδομάδες ο προπονητής μάς έχει προετοιμάσει και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και χωρίς να δεχτούμε γκολ». 

Για τη διαφορά των προκριματικών του Europa League με του Champions League: «Δεν αλλάζει κάτι. Η Ευρώπη είναι πάντα Ευρώπη και ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται εκεί. Ξέρουμε ότι το Europa είναι ευκαιρία να πάμε πιο ψηλά σαν σύλλογος. Η προσέγγιση θα είναι ίδια. Όπως και πέρυσι έτσι φέτος θα δώσουμε προκριματικά. Έτσι θα είμαστε το ίδιο και φέτος». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X