ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλειστά χαρτιά από τον Χάσι

Ο Ολυμπιακός έκανε προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει το αυριανό ματς με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία του για την πρώτη αναμέτρηση με τη σερβική ομάδα.

Ο προπονητής των πειραιωτών, Μπέσνικ Χάσι κράτησε “κλειστά χαρτιά” στη διάρκεια της προπόνησης επί σερβικού εδάφους, καθώς δεν “έδειξε” εντεκάδα. Είναι προφανές πως ο Αλβανός κόουτς των “ερυθρόλευκων” δε θέλει να φανερώσει τα πλάνα του στο Τζούκιτς και ίσως να ετοιμάζει κάποια έκπληξη στον προπονητή της Παρτίζαν.

Όπως προαναφέραμε ο Χάσι δεν “έδειξε” εντεκάδα στην τελευταία προπόνηση, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρέτσος θα είναι ένας εκ των δύο στόπερ του Ολυμπιακού, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα παίξει δίπλα στον Έλληνα αμυντικό. Ρομαό, Βούκοβιτς και Σισέ είναι οι υποψήφιοι αλλά ο Χάσι δεν είπε το παραμικρό ούτε στους συνεργάτες του.
Σε ότι έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως ο Εμενίκε έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Μπεν, αλλά κι εδώ κανείς δεν μπορεί να με βεβαιότητα ποιος εκ των δύο θα είναι στο αρχικό σχήμα. Φαίνεται πάντως ότι ο Χάσι σκέφτεται τον Εμενίκε για βασικό.

Καλύτερα ο Καπίνο

Ο Στέφανος Καπίνο ταλαιπωρείται από ίσως κι έχει ανεβάσει πυρετό από χθες, ωστόσο τα νέα ήταν καλά σήμερα. Ο διεθνής γκολκίπερ αισθάνονταν καλύτερα (δεν είναι 100% καλά) και υπάρχει η εκτίμηση πως θα υπερασπιστεί τα δοκάρια των πρωταθλητών Ελλάδος.

sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X