ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η λίστα για τα παιχνίδια με την Παρτίζαν!

Μεθαύριο 20 του μήνα θα δηλώσει ο Ολυμπιακός στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα των ποδοσφαιριστών του, που θα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στα παιχνίδια με την Παρτίζαν για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός, όπως και οι υπόλοιποι σύλλογοι, μπορεί όμως επιπλέον να δηλώσει έως και τη Δευτέρα 24 του μήνα, παραμονή του πρώτου αγώνα του με την πρωταθλήτρια Σερβίας (Τρίτη 25.7 στις 21.45) στο Βελιγράδι, ακόμη ένα παίκτη (π.χ. μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής), με τη διαφορά ότι θα υποχρεωθεί να αφαιρέσει ένα παίκτη από τους δηλωθέντες έως μεθαύριο 20 του μήνα.

Βεβαίως αυτός που θα αποφασίσει για τη λίστα είναι ο Χάσι-και θα το κάνει μετά και το αυριανό βραδινό φιλικό στο Καραϊσκάκη με τον Αστέρα Τρίπολης. Όμως, μην περιμένουμε καμία ιδιαίτερη έκπληξη. Από αυτούς (Ζντιέλαρ, Ντε Λα Μπέγια, Μαρτίνς, Ελιουνούσι) που έδειξε στο τελευταίο φιλικό ότι δεν υπολογίζει σε σχέση με τους άλλους, θα αποκλειστεί ένας, μάξιμουμ δύο.

Κι αυτό ακόμη είναι υπό συζήτηση, αφού ο προπονητής θα περιμένει το ιατρικό επιτελείο να του πει αν θα είναι έτοιμοι έστω στη ρεβάνς οι τραυματίες Μποτία, Ταχτσίδης. Γιατί αν δεν είναι, δεν έχει νόημα να τους πάρει στη λίστα-στον επόμενο γύρο, του Αυγούστου, δηλώνεις άλλη λίστα.

Είναι καλό για τον Ολυμπιακό που με τον Σιώπη κερδίζει μία επιπλέον θέση στη λίστα, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, όπως κι είναι καλό που έχει τέσσερα Ελληνόπουλα (Ρέτσο, Ανδρούτσο, Νικολάου, Μανθάτη) να δηλώσει στη λίστα Β, δηλαδή πέραν της βασικής λίστας, που υπολογίζω ότι θα είναι 22 παίκτες. Οπότε, θα έχει μία καλή 26άδα για τα παιχνίδια με τους Σέρβους.

Άσχετο: Ο Ρισβάνης όντως μπορεί να πάει να παίξει δανεικός στην Πορτογαλία, αλλά όχι στην πρώην ομάδα του Καραμάνου, τη Φεϊρένσε…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση