ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Mήνυμα σε πέντε από Χάσι

Πέντε ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με την Λόκερεν, στο τελευταίο επί βελγικού εδάφους, και όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζονται από τον Μπέσνικ Χάσι. 

Το τελευταίο του παιχνίδι επί βελγικού εδάφους έδωσε χθες ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετώπισε την Λόκερεν και μπαίνει στην τελική ευθεία για τον πρώτο αγώνα με την Παρτίζαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Στο τελευταίο ματς ο Μπέσνικ Χάσι φαίνεται πως έστειλε… μήνυμα σε πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη βελγική ομάδα. 

Πρόκειται για τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, καθώς ο Κοσοβάρος προπονητής προτίμησε να τοποθετήσει στο αριστερό άκρο τον Φιγκέιρας αντί του Ισπανού μπακ, ενώ εκτός έμεινε και ο Αντρέ Μάρτινς. 

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι Γιώργος Μανθάτης, Ταρίκ Ελιουνούσι και Σάσα Ζντιέλαρ, οι οποίοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής. 

Ο Μανθάτης, μάλιστα, αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός σε κάποια ομάδα, ο Νορβηγός εξτρέμ είναι πιο πίσω σε σχέση με τους Μάριν, Καρσελά, Πάρντο και Σεμπά και ο Σέρβος χαφ έχασε τη μάχη από τον Σιώπη που έπαιξε ως βασικός.

Πηγή: sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση