ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόνο οι ανακοινώσεις για Οφόε!

Κλεισμένη είναι και η 7η μεταγραφή του Ολυμπιακού. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM o Κώστας Νικολακόπουλος, το μόνο που απομένει για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Οφόε είναι τα ιατρικά και οι… ανακοινώσεις! 

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση και της 7ης μεταγραφής του Ολυμπιακού στο φετινό… παζάρι! 

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM, σε συνέχεια όσων μετέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ», το μόνο που απομένει για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε είναι, αφενός να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφετέρου, οι ανακοινώσεις, καθώς ο Βέλγος χαφ έχει… κλείσει στο λιμάνι! 

Μάλιστα, ο 28χρονος ενδέχεται να ταξιδέψει απευθείας στο Βέλγιο, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή, που βρίσκεται, θυμίζουμε, στο Γκενκ, κάτι που, ίσως, γίνει ακόμη και την ερχόμενη Δευτέρα. 

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος σημείωσε πως Νο. 1 στόχος για το κέντρο της άμυνας παραμένει ο Βούκοβιτς, ο οποίος έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ τόνισε πως παραμένει πάντα ανοιχτό το θέμα του Βέλγου αμυντικού χαφ της Ναντ, Γκιγιόμ Ζιλέ. 

Πηγή:sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X