ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στόπερ, ο επόμενος στον Ολυμπιακό

Εντός της ημέρας αναμένεται ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος έφτασε χθες το πρωί στην Ελλάδα και πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Οι Πειραιώτες κλείνουν ένα-ένα τα κενά τους στο ρόστερ και ετοιμάζονται για τις επόμενες προσθήκες τους, οι οποίες δεν είναι άλλες από την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και ενός κεντρικού αμυντικού.

Για τη θέση του εξτρέμ ο «Νο1» στόχος και η πιο προχωρημένη υπόθεση είναι ο Μεχντί Καρσελά. Το θέμα του Μαροκινού άσου φαίνεται πως είναι στην τελική ευθεία, στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει με την Γρανάδα, τον παίκτη αλλά και την Μπενφίκα και σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του, ενώ στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στο Βέλγιο.

Όσον αφορά την απόκτηση στόπερ, ως φαβορί προβάλλει ο Σέρβος Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης, αλλά δεν είναι ο μόνος. Ένα όνομα που ακούγεται είναι εκείνο του Γιάγκος Βούκοβιτς, επίσης Σέρβου και διεθνή (6 φορές) που αγωνίζεται στην Κόνιασπορ. Επίσης, υπάρχει και ο Κολομβιανός Πέδρο Φράνκο της Μπεσίκτας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία.

Πηγή: sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση