ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα δεδομένα για Νούιτινγκ

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ επιβεβαίωσε, με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο (με δηλώσεις του σε βελγική εφημερίδα), το ρεπορτάζ του sport fm.gr, αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπραμ Νούιτινγκ. Πριν από λίγες μέρες διαβάσατε στο σάιτ του ΣΠΟΡ FM ότι ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Άντερλεχτ είναι ο πρώτος στόχος του Μπέσνικ Χάσι για το κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού, καθώς ο Αλβανός τεχνικός θεωρεί πολύ καλή λύση τον 27χρονο στόπερ.

Το ταξίδι, άλλωστε, του Χάσι στο Βέλγιο είχε να κάνει με τον Νούιτινγκ και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» είχε επαφές με ανθρώπους της Άντερλεχτ, αλλά και με την πλευρά του παίκτη. Αυτό που μπορεί να πει κάποιος στην παρούσα φάση είναι πως ο Αλβανός κόουτς των Πειραιωτών επιμένει στην απόκτηση του Νούιτινγκ και θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες υλοποίησης της μεταγραφής. Αυτό, μάλιστα, που έχει μεγάλη σημασία είναι η διάθεση που δείχνει ο παίκτης για αλλαγή περιβάλλοντος μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα των Βρυξελλών.

Ο Νούιτινγκ θέλει να «γυρίσει σελίδα» στην καριέρα του και θεωρεί πως είναι η ιδανική στιγμή να το πράξει, μετά από μια πενταετία στην Άντερλεχτ. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προκύπτει σε μια περίοδο που ο Νούιτινγκ σκέφτονταν τη μεταγραφή και είναι πλεονέκτημα για την ομάδα του Πειραιά ότι ο Χάσι έχει καλές σχέσεις με τον Ολλανδό στόπερ.

Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν συνεργαστεί στην Άντερλεχτ για δυόμιση χρόνια. Σε ό,τι αφορά το οικονομικό κόστος, οι πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει ακόμα και με 1,5 εκατ. ευρώ, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Σε ό,τι αφορά τα χρήματα του Ολλανδού αμυντικού, είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη, που ανέρχονται σε 700.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Το «ψηστήρι» στον παίκτη

Καλά ενημερωμένες «πηγές» αναφέρουν ότι ο Μπέσνικ Χάσι είναι σε διαρκή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, ώστε να πείσει τον Ολλανδό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως η προσπάθεια του προπονητή των «ερυθρόλευκων» έχουν αποδώσει «καρπούς» και ο Νούιτινγκ βλέπει με καλό «μάτι» τη «μετακόμιση» στη χώρα μας.

Για να γίνει, βέβαια, η μεταγραφή θα πρέπει να δώσει το ''ΟΚ'' η Άντερλεχτ, η οποία ζητά (όπως προαναφέραμε) 1,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη. Ο Χάσι θέλει να «κλείσει» το θέμα κεντρικού αμυντικού με την απόκτηση του Νούιτινγκ, δείχνοντας και σε αυτή την περίπτωση ότι επιλέγει παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί.

Απομένει να φανεί (και θα φανεί άμεσα) αν, τελικά, ο εκλεκτός του Χάσι για το κέντρο άμυνας θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Εδώ, βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη λίστα των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν και άλλοι παίκτες, αλλά ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας επιμένει αυτήν τη στιγμή στον Ολλανδό της Άντερλεχτ, θεωρώντας πως ο 27χρονος αμυντικός είναι παίκτης που λείπει από την άμυνας της ομάδας του.

www.sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση