ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει για 3+1 μεταγραφές

Σε τέσσερα μεταγραφικά μέτωπα κινείται τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις όσον αφορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους Μεντί Κασερλά, Οτζίτζα Οφόε, Εμάνουελ Εμενίκε και Γκιγιόμ Ζιλέ, με τις τρεις πρώτες υποθέσεις να είναι σε ιδιαίτερα καλό δρόμο.

Στην υπόθεση του Κασερλά, όλα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Μαροκινό εξτρέμ και πληροφορίες κάνουν λόγο για τριετή συμφωνία. Ο 28χρονος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει την Γρανάδα στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, όμως για να αποχωρήσει χρειάζεται να καταβληθεί η ρήτρα ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να ρίξουν το συγκεκριμένο ποσό.

Σε καλό δρόμο, όμως, φαίνεται πως είναι και η περίπτωση του Οφόε, ο οποίος φαίνεται να έχει μέρος στις διαπραγματεύσεις, αφού δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της Λέγκια για την επόμενη σεζόν. Ο Βέλγος χαφ, μάλιστα, ταξίδεψε χθες στην Πολωνία και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας από την Βαρσοβία, στον οποίο φέρεται να είπε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 28χρονος χαφ φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, αφού ο μάνατζέρ του κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του και οι Πολωνοί δεν μπορούν να κάνουν πολλά για να τον κρατήσουν.

Στην τελική ευθεία, παράλληλα, μοιάζει να είναι και η υπόθεση του Εμενίκε. Από την Κυριακή, στην Τουρκία υπάρχει η πληροφορία ότι οι Πειραιώτες τα βρήκαν με την Φενέρμπαχτσέ και πλέον εκείνο που απομένει είναι τα βρουν με τον Νιγηριανό επιθετικό. Το κασέ του υπολογίζεται σε 1,9 εκατ. ευρώ και για δανεισμό θεωρούνται πάρα πολλά τα χρήματα. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για εναλλακτική λύση.

Τέλος, ο Μπέσνικ Χάσι φέρεται να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γκιγιόμ Ζιλέ. Πρόκειται για τον 33χρονο αμυντικό χαφ της Ναντ, στην οποία δεν υπολογίζεται και ο Κοσοβάρος τεχνικός είχε συνεργαστεί μαζί του στην Άντερλεχτ, ενώ φαίνεται πως έχει εκφράσει την επιθυμία να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα. Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με την Ναντ είναι καλές από τον δανεισμό του Πάρντο την περσινή σεζόν και κάπως έτσι εκτιμάται πως οι δύο ομάδες θα βρουν τη χρυσή τομή και ο παίκτης θα ενισχύσει τη μεσοαμυντική γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X