ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Φουστέρ!

Τέλος στην καριέρα του βάζει ένας από τους πιο αγαπημένους της ερυθρόλευκης εξέδρας. Όπως αναφέρει η «AS» ο Νταβίντ Φουστέρ αποσύρεται από την ενεργό δράση, μία μέρα μετά την άνοδο με την Χετάφε. 

Σε ηλικία 35 ετών ο Νταβίντ Φουστέρ πήρε τη… δύσκολη απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο. 

Όπως αναφέρει η AS και άλλα ισπανικά ΜΜΕ, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού κρεμάει τα παπούτσια του και βάζει τέλος σε μία «πλούσια» καριέρα. 

Κι όλα αυτά μόλις μία μέρα μετά την άνοδο που πανηγύρισε με τη Χετάφε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και μετά από μία χρονιά όπου κατέγραψε 22 συμμετοχές (8 φορές βασικός) στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. 

Φυσικά, ο Ίβηρας μεσοεπιθετικός συνέδεσε την καριέρα του με την Ελλάδα. Από το 2010 ως το 2016 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και κατέκτησε έξι σερί πρωταθλήματα, ενώ παρά το ότι δεν ήρθε σαν το μεγάλο όνομα, κατάφερε να μπει στις καρδιές των φίλων των Πειραιωτών (και όχι μόνο) για το πάθος, την εργατικότητα και την προσφορά του στο λιμάνι. 

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη δεύτερη και στην πρώτη ομάδα της Βιγιαρεάλ, αλλά και την Έλτσε, στην οποία είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2008-09. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση