ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγάλη λαχτάρα με Ρέτσο

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο φετινό φιλικό για τον Ολυμπιακό! 

Συγκεκριμένα, στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Ρέτσος δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι –σε προσπάθειά του για να πάρει μία κεφαλιά στη μεγάλη περιοχή της Βάτενς- με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο γρασίδι και να χάσει προς στιγμήν τις αισθήσεις του. 

Το «ερυθρόλευκο» ιατρικό επιτελείο μπήκε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο, για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και αφού ο νεαρός αμυντικός ανέκτησε τις αισθήσεις του, τότε του τοποθετήθηκε κολάρο και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Δίπλα του ήταν φυσικά ο γιατρός των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος. 

Όλα τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής «πάγωσαν», βλέποντας τον Παναγιώτη Ρέτσο να πέφτει «ξερός» στο γρασίδι ύστερα από το ακούσιο χτύπημα του αντιπάλου του, όπου μερικοί εξ αυτών δεν ήθελαν καν να κοιτάζουν προς το μέρος όπου ήταν ο συμπαίκτης τους ενώ μάλιστα ο Γιαννιώτας ξέσπασε σε κλάματα! Ωστόσο, οι καρδιές όλων επέστρεψαν στις θέσεις τους, όταν ο 19χρονος αμυντικός έκανε νεύμα μέσα από το ασθενοφόρο -σηκώνοντας το χέρι του- πως είναι καλά! 

Από 'κει και πέρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν φριχτά παράπονα από τους υπεύθυνους για τη διεξαγωγή του φιλικού, καθώς το ασθενοφόρο δεν ήταν στο γήπεδο και χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά για να πάει εκεί! 

Φυσικά, το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε, με τον διαιτητή να σφυρίζει την πρόωρη λήξη του και ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας προηγούνταν 2-0. 

www.sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση