ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιμένουν για Ρέτσο οι Γερμανοί

Θερμό προμηνύεται το καλοκαίρι για τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος μέσα σε μία σεζόν κατάφερε να ξεχωρίσει και να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο νεαρός αμυντικός μπόρεσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, καθώς αγωνίστηκε πέρα από τις εγχώριες διοργανώσεις στα προκριματικά του Champions League μέχρι τους 16 του Europa League, έχοντας αρκετά καλή παρουσία δεδομένης και της ηλικίας του.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στη Γερμανία, ο 18χρονος άσος εξακολουθεί να απασχολεί την Κολωνία, παρότι η γερμανική ομάδα απέκτησε προ ημερών άλλον κεντρικό αμυντικό με τη μορφή δανεισμού από τη Γουέστ Χαμ.

Όσον αφορά τώρα το ποσό με το οποίο θα είναι ικανοποιημένοι στον Ολυμπιακό, υπάρχουν φήμες πως ομάδα (πιθανότατα από την Αγγλία) προσέφερε ένα ποσό που άγγιζε τα 13 εκατ. ευρώ και έδινε ποσοστό μεταπώλησης 20-25%, αλλά οι Πειραιώτες απάντησαν αρνητικά.

Μάλιστα, κάποιοι θεωρούν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν περισσότερα από 15 με 16 εκατ. ευρώ, δηλαδή περισσότερα από όσα είχε πουλήσει η ΠΑΕ τους Μήτρογλου και Μιλιβόγεβιτς τα προηγούμενα χρόνια!

Πηγή: sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση