ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ξέρω καλά σε πόσο μεγάλη ομάδα είμαι»

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και παράλληλα η εποχή Μπέσνικ Χάσι στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων». Τι είπε ο 45χρονος προπονητής στους παίκτες του στην πρώτη τους γνωριμία. 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε σήμερα το πρωί στου Ρέντη την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν και την πρώτη τους συνάντηση με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Μπέσνικ Χάσι. Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας πήγαν από νωρίς στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου (από τις εννιά) κι έκαναν αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά ενώ το ίδιο πρόγραμμα υπάρχει και για την αυριανή μέρα. 

Όπως προαναφέραμε, ο Μπέσνικ Χάσι (και οι συνεργάτες του) γνωρίστηκαν με τους παίκτες του Ολυμπιακού και μάλιστα ο Αλβανός κόουτς των “ερυθρόλευκων” είπε και δυο κουβέντες. “Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια και αυτό που θέλω απ' όλους είναι μα δουλέψουμε σωστά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρω καλά σε πόσο μεγάλη ομάδα είμαι και θέλω να έχουμε την καλύτερη συνεργασία. Μπορούμε να πάμε καλά και μέσα απ' την καθημερινή δουλειά θα βελτιωνόμαστε” είπε ο Μπέσνικ Χάσι. 

Παρασκευή φεύγει για Ζέεφελντ 
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πάνε στου Ρέντη και αύριο ενώ την Παρασκευή το πρωί θ' αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Οι διακοπές λοιπόν τελείωσαν για τους παίκτες της ομάδας του λιμανιού κι από σήμερα ξεκίνησε το “χτίσιμο” του Ολυμπιακού της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση