ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πάντα για τον Μπέσνικ Χάσι!

Τι χαρακτήρας είναι, πώς μεταμόρφωσε την Άντερλεχτ, με ποιο στιλ και σύστημα του αρέσει να παίζει; Το sport-fm.gr βρήκε τον Βέλγο δημοσιογράφο, Στιβ φαν Χερπ για να μάθει τα πάντα για τον Μπέσνικ Χάσι.

Το προφίλ του Μπέσνικ Χάσι σκιαγραφεί στο sportfm.gr ο Βέλγος δημοσιογράφος, Στιβ φαν Χερπ. Ο ρεπόρτερ της Άντερλεχτ αναλύει την πορεία του νέου προπονητή του Ολυμπιακού στην βελγική ομάδα, όπως και την φιλοσοφία του. 

Τον χαρακτηρίζει θερμό σαν άνθρωπο αλλά και παθιασμένο, ενώ αναφέρει πως είναι ευγνώμων για τη ζωή, καθώς έχει βιώσει τον φόβο του πολέμου, όντας από το Κόσοβο! 

«Σαν παίκτης ο Μπέσνικ Χάσι έπαιζε αμυντικός μέσος και μπορείς να συγκρίνεις τον τρόπο παιχνιδιού του με αυτόν του Τζενάρο Γκατούζο: Πολύ αφοσιωμένος στην ομάδα, αρχηγική παρουσία, ένας άνθρωπος που έδινε το 100% κάθε φορά. Είναι από το Κόσοβο και έχει βιώσει τον φόβο του πολέμου, είναι ευγνώμων για τη ζωή. Είναι πολύ θερμός σαν άνθρωπος αλλά και παθιασμένος», είπε αρχικά ο Στιβ φαν Χερπ στο sportfm.gr για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού. 

«Σαν προπονητής τώρα, ήταν για μεγάλο διάστημα βοηθός προπονητή στην Άντερλεχτ, η οποία είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο Βέλγιο. Πήρε την ευκαιρία του όταν ο Γιον φαν ντεν Μπρομ απολύθηκε την άνοιξη του 2014, όταν στην Άντερλεχτ υπήρχε ένα πλήρες χάος και δεν υπήρχε καθόλου ψυχολογία. Έφτιαξε ένα σαφέστατο πλάνο για να ακολουθήσει η ομάδα, έκανε έναν γρήγορο απολογισμό, ανύψωσε την ψυχολογία των παικτών του ξανά και κατά αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κάνει πρωταθλήτρια την Άντερλεχτ. Ήταν μία μεγάλη έκπληξη! Την επόμενη σεζόν υπήρχαν συγκεκριμένοι παίκτες που είχαν πάρα πολλά προνόμια. Στο τέλος της σεζόν ο Χάσι έφυγε από την Άντερλεχτ. Ο Χάσι θα φέρει αδιαμφισβήτητα στον Ολυμπιακό μαχητικό πνεύμα και ιδιοσυγκρασία στην ομάδα. Επίσης είναι πολύ φιλόδοξος σαν προπονητής», συμπλήρωσε. 

Όσο για την φιλοσοφία τού 45χρονου τεχνικού, ανέφερε: «Στον Χάσι αρέσει το παιχνίδι κατοχής, του αρέσει να έχει την μπάλα και να κυριαρχεί. Όταν ήταν προπονητής στην Άντερλεχτ τις περισσότερες φορές παρέτασσε την ομάδα με το 4-2-3-1». 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X