ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Χάσι θέλει Ντεφούρ

Στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας του Μπεσνίκ Χάσι φέρεται να βρίσκεται ο Στίβεν Ντεφούρ, με τους «ερυθρολεύκους» να καταβάλουν προσπάθειες για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με την Μπέρνλι, προκειμένου να αποκτήσουν τον Βέλγο μέσο, είτε με κανονική μετεγγραφή, είτε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο 29χρονος παίκτης φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς θέλει να παίξει στο Champions League. Τις επαφές με την αγγλική ομάδα φέρεται να έχει αναλάβει ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος.

Παράλληλα, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Αλαβές με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Ντούγε Τσοπ. Ο 27χρονος επιθετικός της Χιχόν έχει την εφετινή σεζόν εννέα γκολ και τρεις ασίστ σε 31 συμμετοχές. Ο Ολυμπιακός εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση