ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνεχίζεται το «θρίλερ» προπονητή

Χωρίς προπονητή παραμένει ο Ολυμπιακός, αν και σήμερα μπήκε επίσημα ο Ιούνιος και απομένουν 14 ημέρες για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο «εκλεκτός» των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Πέδρο Μάρτινς και φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους».

Για να συμβεί αυτό, όμως, χρειάζεται οι Πειραιώτες να καταβάλουν τη ρήτρα του 1 εκατ. ευρώ στην Γκιμαράες, μία υπόθεση που δεν μοιάζει και τόσο εύκολη.

Ο 47χρονος προπονητής μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή ο «Νο1» υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μέχρι τη Δευτέρα.

Πληροφορίες θέλουν ανθρώπους του Ολυμπιακού να πηγαίνουν στην Πορτογαλία, προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις με την Γκιμαράες και να επιστρέψουν στην Αθήνα με τον Μάρτινς που παρουσιάζεται ως σύμμαχος των «ερυθρόλευκων».

Στον πορτογαλικό Τύπο, πάντως, θεωρείται τελειωμένη η υπόθεση του Μάριτνς, ενώ χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα τόνιζαν ότι θα υπάρξουν σύντομα νέες επαφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Πηγή: sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση