ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λεμονής: «Περιμένουμε πως και πως το ματς»

Μόνο τη νίκη που θα εξασφαλίσει στον Ολυμπιακό και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλουν οι «ερυθρόλευκοι», όπως δήλωσε ο Τάκης Λεμονής στην κάμερα της NOVA και συμπλήρωσε ότι κανείς δεν σκέφτεται το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Είναι αυτονόητο, θέλουμε να τελειώσουμε με την κατάκτηση του τίτλου και μαθηματικά. Είναι πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Μετά από πολλά χρόνια, εμφανίστηκαν τέσσερις ομάδες που είπαν πως θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, αλλά τελικά είμαστε εμείς πολύ κοντά σε αυτόν το στόχο. Περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσει το ματς».

Για το ότι θα είναι το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα: «Είναι κάτι που έχουμε τονίσει στους ποδοσφαιριστές, να ανήκουν δηλαδή σε μια γενιά παικτών που γράφουν ιστορία στην κυριολεξία».

Για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον κόσμο: «Πολλά μηνύματα θέλουμε να στείλουμε! Αυτό που βλέπω είναι πως καταλαβαίνουν ότι η ομάδα χρειάζεται μια μεγάλη συσπείρωση. Το ότι έχουμε κατορθώσει πάλι να είμαστε εμείς αυτοί που θα κρίνουν το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αυτό είναι πολύ μεγάλο γεγονός. Θέλουμε πραγματικά να έρθουν στο γήπεδο, να συμπαρασταθούν σωστά και να μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση