ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός και Μπέντο υπό πίεση

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της φετινής σεζόν καλείται να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6).

Αν και η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προχώρησε σε δημόσια στήριξη του Πάουλο Μπέντο, η θέση του Πορτογάλου στον πάγκο της ομάδας μόνο σίγουρη δεν είναι.

Ο 47χρονος προπονητής βρίσκεται δεδομένα σε δύσκολη θέση, λόγω της άσχημης εικόνας που βγάζει το τελευταίο διάστημα η ομάδα και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θεωρείται κομβικό, την ώρα που ο Παναθηναϊκός (μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου) μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος και εκείνος καλείται να πάρει «τρίποντο» για να επαναφέρει την διαφορά στο +7.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπέντο προσανατολίζεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τους Πειραιώτες στους «Ζωσιμάδες». Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μάρτινς με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Ελιουνούσι και Σεμπά. Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Τσόρι, Πάρντο και Βιάνα. Εκτός είναι οι Ομάρ και Καπίνο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση