ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καλώς τα τα παιδιά!

Απίστευτο πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, καθάρισε με 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε εφτά βαθμούς από τον αντίπαλό του. Δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο οι «Πράσινοι» και τα έχασαν στις στημένες φάσεις με Μποτία, Ελιονούσι και Ιντέγιε να σκοράρουν.

Ο αγώνας

Βγαλμένο από τα όνειρα κάθε οπαδού του Ολυμπιακού το πρώτο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να προκαλούν πανικό σε κάθε τους κατεβασιά στην άμυνα του Παναθηναϊκού και να κάνουν σκόνη τον αντίπαλό τους.

Η αλήθεια είναι πως οι «πράσινοι» μπήκαν με επιθετική τακτική και θέλησαν να αιφνιδιάσουν, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση. Αυτήν την είχε ο Ολυμπιακός με το Ρέτσο στο 12’ να αστοχεί από κοντά, φάση όμως όπου έπρεπε να σταματήσει με οφσάιντ.

Στο 20’ έγινε η στιγμή που καθόρισε σε σημαντικό βαθμό τον αγώνα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μποτία. Αρχικά σαν αμυντικός έκοψε τον Λέτο πριν εκτελέσει σε τετ α τετ και στο 21’ από κόρνερ του Σεμπά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά! Οι «πράσινοι» τα έχασαν μετά το γκολ και έβγαλαν πολλά νεύρα, αφού δεδομένα είχαν αμυντικό πρόβλημα. Κάτι που πλήρωσαν στο 26΄ με το λάθος του Γουακάσο και το ανοιχτό γήπεδο που βρήκε ο Ελινούσι για να βγει φάτσα με τον Στιλ και να γράψει το 2-0.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ανέλαβε δράση ο Ιντέγιε και πρώτα στο 39’ βγήκε τετ α τετ και νικήθηκε από τον Στιλ και ακολούθως στο 45’ τον νίκησε με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ για να δώσει διαστάσεις στο σκορ.

Ο Στραματσόνι προσπάθησε να μαζέψει κάπως την κατάσταση με την είσοδο του Χουλτ στη θέση του Εμποκού, με το ρυθμό να είναι πιο χαλαρός στο δεύτερο μέρος, αλλά και πάλι είχαμε δράματα. Στο 60’ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Βιγιαφάνιες, αλλά ο Λεντέσμα που ανέλαβε να το εκτελέσει το έστειλε άουτ! Στο μεταξύ αποχώρησε ο Ζέκα τραυματίας, ενώ το ίδιο έγινε αργότερα και με τον Καπίνο.

Στο 68’ είχαμε την πολύ μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό να κάνει το 4-0, όμως ο Ελιονούσι δεν μπόρεσε και στη συνέχεια ο Στιλ απέκρουσε το σουτ του Φιγκέϊρας. Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι το πολύ ιδιαίτερο, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να μειώσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο(65’ Λεάλι), Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία(71’ Βιάνα), Ντα Κόστα, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε(90’ Καρντόσο).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ζέκα(56’ Λουντ), Λεντέσμα, Ιμπάρμπο, Εμποκού(46’ Χουλτ), Βιγιαφάνιες, Λέτο(74’ Ρινάλτι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση