ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπέντο: «Είμαστε βελτιωμένοι, θέλουμε τη νίκη»

Ο Πάουλο Μπέντο εκτιμά πως ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. «Πρέπει να έχουμε ποιότητα και συγκέντρωση», πρόσθεσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου πριν το Γιουνγκ Μπόις – Ολυμπιακός:

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, ενώ και με την Αρούκα στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο. Η ομάδα είναι βελτιωμένη και είμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο στάδιο της σεζόν. Έχουμε δουλειά μπροστά μας για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε, αφού είναι ακόμη αρχή της περιόδου».

Για το ματς με τη Γιουνγκ Μπόις: «Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Η στρατηγική μας όμως θα είναι ίδια, θα προσπαθήσουμε να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με ποιότητα που βάζει δυσκολίες στον αντίπαλο. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας».

Για το δίλημμα Λεάλι – Καπίνο: «Έχουμε χρόνο ακόμη για να πάρουμε την απόφαση. Έχουμε κάνει κάποιες σκέψεις όμως δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει αύριο. Σίγουρα οι παίκτες θα είναι οι παίκτες που θα το μάθουν πρώτοι, δεν θα το ανακοινώσουμε στη συνέντευξη Τύπου».

Για το αν δέχεται τον τίτλο του φαβορί και το αν είναι καλό για την ομάδα: «Δεν γνωρίζω αν όλοι μας θεωρούν το φαβορί, σίγουρα εμείς όπως έχουμε την δυνατότητα και το επίπεδο και την φιλοδοξία να περάσουμε. Μπορούμε να το πετύχουμε για να γίνει όμως πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο και συγκέντρωση. Δεν μας επηρεάζει το αν μας θεωρούν φαβορί ή όχι. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε να μελετάμε τους αντιπάλους μας γιατί όλοι αξίζουν το σεβασμό. Δεν θέλουμε να μας εκπλήξει κάποιος αντίπαλος, εμείς αντίθετα θέλουμε να το κάνουμε αυτό».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση