ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ερευνά τον Μαρινάκη»

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα αξιωματούχος της ΟΥΕΦΑ αποκάλυψε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται υπό τον έλεγχο της. Συγκεκριμένα, αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δήλωσε στο Press Association Sport πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

«H UEFA επιβεβαιώνει πως υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη για τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, η Ομοσπονδία επιβεβαιώνει ότι έχει στείλει επίσημο αίτημα στον εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλο προκειμένου να λάβει αντίγραφο της αναφοράς που εκδόθηκε» και πρόσθεσε: «Δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση από την Ελληνική Δικαιοσύνη ούτε για το σύλλογο ούτε για τον ιδιοκτήτη του».

Παράλληλα, ο Guardian, που αναπαράγει με εκτενές σχόλιο τις συγκεκριμένες δηλώσεις τονίζει πως Η UEFA αναθέρμανε το ενδιαφέρον της για την υπόθεση, αφού δε χρειάζεται να υπάρχει καταδικαστική απόφαση για να τιμωρήσει ένα σύλλογο ή ένα πρόσωπο. Παράλληλα, αναφέρει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από την στιγμή που δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση, αναφέρει πως δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τα ηνία της Νότιγχαμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X