ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ντουρμάζ: «Χάος στην Ελλάδα»

Πόσο χαρούμενος είναι για την αποχώρησή του από την Ελλάδα έδειξε εκ νέου ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Όπως έχει κάνει και σε παλιότερες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Σουηδός δεν μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την κατάσταση στο πρωτάθλημα και τη χώρα γενικότερα.

Σε συνέντευξή του λοιπόν στο «fotballskanalen» έκανε λόγο για χάος, στάθηκε στα οικονομικά και τα οργανωτικά προβλήματα που υπάρχουν και παραδέχθηκε ότι ο αποκλεισμός των «ερυθρόλευκων» από το Champions League ήταν ένας ακόμα λόγος για να φύγει.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουρμάζ

Για την κατάσταση στη χώρα: «Επικρατεί χάος εκεί στην Ελλάδα. Σε ό,τι μπορείς να φανταστείς. Πήρα μεταγραφή στην Τουλούζ κυρίως γι' αυτόν τον λόγο. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην προπόνηση και στο ποδόσφαιρο. Έτσι είναι και όλο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει.

Η προπόνηση αλλάζει όλη την ώρα. Η οικονομία το ίδιο. Τα πάντα. Υπήρχε μεγάλη προσοχή σε άλλα πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο, συνεπώς δεν είχα καμία επιθυμία να συνεχίσω να προπονούμαι εκεί και να έχω το ίδιο κίνητρο να τα πάω καλά. Συνεπώς όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Τουλούζ που εκδήλωσε ενδιαφέρον ήταν ένα καμπανάκι για μένα. Ήξερα ότι ήταν κάτι καλό και σημαντικό για μένα.

Μάλιστα, όταν η σεζόν είχε τελειώσει, έπρεπε να περιμένουμε ένα μήνα και κάτι για να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Και όλα τα προβλήματα συνεχίστηκαν μέχρι και την προετοιμασία. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων: «Όλοι οι σύλλογοι έχουν πρόβλημα με την πληρωμή των μισθών των ποδοσφαιριστών. Εμείς είχαμε ένα διαφορετικό σύστημα σε σχέση με τους άλλους συλλόγους συνεπώς πληρωνόμασταν σχετικά σε καλό χρόνο παρότι με καθυστέρηση. Ξέρω μερικούς ποδοσφαιριστές που παραμένουν απλήρωτοι ακόμα. Είναι ξεκάθαρο πως κάτι τέτοιο είναι βαρετό. Αλλά είχαμε ένα σύστημα που ξέραμε πως θα παίρναμε τα χρήματά μας, συνεπώς δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας».

Για το ότι δεν θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Σίγουρα στην Τουλούζ δεν θα αγωνιστώ σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά την ίδια στιγμή η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν ήταν και η καλύτερη. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το Champions League κι αυτό ήταν ένα επιπλέον καθαρό σημάδι ώστε να μετακινηθώ σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Στη Γαλλία υπάρχουν καλοί αντίπαλοι συνέχεια.

Μπορεί να μην υπάρχουν τα μεγαλύτερα ονόματα, αλλά όλες οι ομάδες στη Γαλλία έχουν μεγαλύτερη ποιότητα σε σύγκριση με αυτές στην Ελλάδα. Αυτό θα με βελτιώσει και θα έχω καλύτερες ευκαιρίες εδώ».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X